map

LIME PARK sijaitsee Itä-Pasilassa osoitteessa Ratamestarinkatu 7, vain neljän minuutin kävelymatkan päässä Pasilan juna-asemalta. Junamatka Helsingin ydinkeskustaan kestää ainoastaan viisi minuuttia. Junayhteydet muuallekin lähiseudulle ovat erinomaiset. Lähin raitiovaunupysäkki sijaitsee aivan kiinteistön vieressä. Raitiovaunuyhteydet keskustaan Sörnäisiin, Munkkiniemeen ja Jätkäsaareen, kuten myös muualle pääkaupunkiseudulle, ovat erinomaiset.

LIME PARK sijaitsee vain 6 minuutin matkan päässä Kehä I:stä, joten autollakin tulo on helppoa. Myös muualta pääkaupunkiseudulta on helppo saapua autolla, sillä LIME PARK on lähellä niin Lahden moottoritietä kuin Tuusulantietä. Helsinki-Vantaa lentokentälle matka taittuu autolla 17 minuutissa ja junalla 20 minuutissa juuri valmistunutta Kehärataa pitkin.

LIME PARK tarjoaa mahdollisuuden vuokrata modernit ja korkeat rakennusstandardit täyttävät toimitilat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustasta ja muualta pääkaupunkiseudulta hyvien rautatieyhteyksien ja tärkeimpien pääväylien läheisyydessä.

map
  • RAUTATIENTORI. 5,2 km / 12 minuuttia autolla / 5 minuuttia junalla / 21 minuuttia raitiovaunulla / 15 minuuttia polkupyörällä
  • SÖRNÄINEN. 3,3 km / 10 minuuttia autolla / 14 minuuttia raitiovaunulla / 13 minuuttia polkupyörällä
  • LEPPÄVAARA. 9 km / 16 minuuttia autolla / 14 minuuttia junalla / 21 minuuttia bussilla / 33 minuuttia polkupyörällä
  • HELSINKI-VANTAAN LENTOASEMA. 17 minuuttia autolla / 23 minuuttia junalla / 34 minuuttia bussilla
  • TAMPERE. 1 tunti ja 50 minuuttia autolla / 1 tunti ja 24 minuuttia junalla
  • LAHTI. 1 tunti ja 13 minuuttia autolla / 46 minuuttia junalla