LIME PARK (Ratamestarinkatu 7) on vuonna 2003 valmistunut nykyaikainen toimistotalokokonaisuus, jossa yhdistyvät kuusi- ja seitsemänkerroksiset rakennukset. Rakennuksissa on 9800 m2 modernia ja muunneltavaa toimistotilaa. Vastaanottoaula aulapalveluineen, yhteiset asiakaspalvelutilat, kokoustilat ja lounasravintola sijaitsevat katutasossa. Lämpimät ja turvalliset pysäköintitilat 126 autolle sijaitsevat rakennusten kahdessa maanalaisessa kerroksessa.

Rakennuksien julkisivut ovat valkoista lasipaneelia, jotka suojaavat rakennuksia ja antavat niille kirkkaan ja raikkaan ulkoasun. Rakennukset yhdistyvät toisiinsa toimistotalokokonaisuudeksi, jossa on kaksi tyylikästä, korkeaa aulatilaa.

Rakennus on suunniteltu säännöllisen ristikkomallin mukaisesti. Rakennuksen arkkitehtuuri ja hillityt materiaalit antavat asiantuntevan vaikutelman. Poikkeuksen tähän ristikkomalliin tekee rakennuksen luoteenpuoleinen kulma, jonka huikea kuusikerroksinen lasinen syvennys luo sisäänkäynnin vastaanottoaulaan. Pirteät sitruksen väriset kaihtimet rakennuksen suurissa ikkunoissa luovat upean ilmeen ja rakennus saa niistä myös nimensä.